Over ons

Wij zijn een kleine familiebedrijfje die zich specialiseert in het maken van zeer lichte aanbiddingsvlaggen van hoge kwaliteit. De Hineni vlaggen maken gebruik van een gepatenteerd draaisysteem en zijn gemaakt van prachtig zijdeorganza. 

Waarom Hineni? 
‘Hineni’ betekend in het Hebreeuws “hier ben ik” of “zie mij”. God stelt Abraham op de proef door hem op te dragen zijn zoon te offeren, waarna Abraham antwoord met “Hineni” (Genesis 21). Zo roept God ook ons op. Om tevoorschijn te komen en ons te laten zien, net als bij Adam, Abraham en Mozes.

Het is ons verlangen en visie dat Hineni Banners wereldwijd velen zal inspireren en toerusten. In relatie met Hem mogen we uitstappen en zeggen, “Hier ben ik, zie mij”.

Waarom Banners? 
Een opgeheven vlag laat zien waar ik in geloof en dat ik bereid ben om mijzelf te laten zien. Het geeft kracht, erkenning en bovenal innerlijke vrijheid. De binnenkant mag naar buiten treden en dat is juist hetgeen wat Hineni Banners bijzonder maakt. De Hineni Banners zijn sterk, maar doordat ze extreem licht zijn, zien ze er kwetsbaar uit. Alsof God hiermee wil zeggen, “het is niet door kracht of geweld maar door mijn Geest”. Aanbidding is de hoogste vorm van geestelijke oorlogsvoering want in onze zwakheid wordt Zijn kracht getoond en dat is waar wij met Hineni Banners voor willen staan.

 • FAMILIE

  Wij zijn een klein familie bedrijf en wij vinden het fijn om persoonlijk contact te leggen. Wij zijn trots op onze producten en houden van iedereen die ze gebruiken.

 • ORGINEEL

  Wat Hineni Banners zo uniek maakt zijn de RollOn™ grips. Zij zorgen voor licht vlaggen die niet in war raken. Rollon grips zijn alleen te verkrijgen met Hineni Banners.

 • HANDGEMAAKT

  Onze aanbiddingsvlaggen zijn handgemaakt van verschillende types organza. Elke vlag wordt nauwkeurig geïnspecteerd voordat deze op de bus gaat.

 • GOEDE DOELEN

  Hineni Banners heeft geen winst oogmerk. Het is onze visie om anderen te zegenen zoals wij ook gezegend zijn. Alle winst gaat naar de ondersteuning van zendelingen wereldwijd.

1 van 4