Versand

Wij maken voor de bezorging van je bestelling gebruik van de diensten van PostNL. Onze ervaringen zijn dat PostNL binnen Nederland 1 tot maximaal 2 werkdagen nodig heeft voor uitlevering van je bestelling.

Bezorgkosten:

Bij ons betaal je voor het verzendklaar maken, controleren, transporteren en bezorgen van de bestelling een vaste bijdrage. Deze bijdrage is afhankelijk van het gewicht, bestelde artikelen en verzendadres.In het checkout process word deze bijdrage berekend.

Levertijd van je bestelling(en):

Voorradige artikelen worden binnen twee werkdagen, nadat wij je betaling hebben mogen ontvangen, verstuurd. Als je er zeker van wilt zijn dat je bestelling Spoedig wordt geleverd, dan kies je tijdens het afronden van je bestelling voor iDEAL of PayPal. Dit is snel, veilig en vertrouwd en garandeert een snellere levering van voorradige artikelen.

Als een deel van je bestelling een levertijd kent en een ander deel voorradig is, dan wordt je bestelling verstuurd zodra alle artikelen bij ons op voorraad zijn. Mocht dit langer duren dan aangeven is op onze website, dan zullen wij contact met je opnemen en de voorradige artikelen op de eerstvolgende werkdag versturen. Mocht het er om wat voor reden dan ook een vertraging van meer dan 3 dagen optreden tussen de door ons bevestigde ontvangst van je betaling en het moment dat wij je bestelling overdragen aan onze transporteur dan krijgt je ten alle tijden van ons een berichtje waarom de bestelling vertraging heeft opgelopen en wat de te verwachten leverdatum gaat zijn.

Je kunt de voortgang van je bestelling controleren via het menu ‘Account’ => ‘Bekijk Bestelling’ nadat je ingelogd bent.

Je bestelling(en) zelf afhalen:

Tijdens het afrekenen in onze webwinkel is de optie “afhalen” zichtbaar. Wanneer je voor deze optie kiest, gaan wij er vanuit dat je je bestelling bij ons aan huis komt afhalen en berekenen wij geen verzendkosten. Neem in dit geval even contact met ons zodat we een afspraak kunnen maken. Dit voorkomt dat je voor een gesloten deur staat in het geval dat we niet thuis zijn.